Tietokirjaraati

Tietokirjailijat:

Outi Ampuja on filosofian tohtori, tietokirjailija ja tutkija, joka on tutkinut mm. melua, melun historiaa ja ääniympäristömme laatua. Viime aikoina Ampuja on tutkinut erityisesti kokemuksellista hiljaisuutta, hiljaisuuden käsitettä ja hiljaisuuden merkitystä ja tarvetta eri elämänvaiheissa. Runokuun Tietokirjaraadissa hän puolustaa teostaan Hyvä hiljaisuus (Atena 2017).

Rosa Meriläinen on prosaisti ja tietokirjailija, joka on toiminut myös politiikassa Vihreiden kansanedustajana ja kaupunginvaltuutettuna. Koulutukseltaan Meriläinen on yhteiskuntatieteiden maisteri. Tietokirjaraadissa Meriläinen puolustaa Sanna Seiko Salon kanssa kirjoittamaansa, seksipuhetta käsittelevää tietokirjaa SE – Seksipuhekirja (Karisto 2018).

Mikko Salmi on kolunnut kotimaisia pienpanimoita vuodesta 1998. Salmi on pannut olutta ammatikseen pikkuruisista 60-litran kattiloista lähtien, aina maakuntapanimoihin asti ja kiertänyt maailmaa mielenkiintoisia oluita jäljittäen. Tietokirjaraadissa Salmi puolustaa teostaan Olut! Kotimaiset panimot ja oluet(Reademe.fi 2018).

Raati:

Jaakko Heinimäki on kirjailija, teologi, kolumnisti ja luterilainen pappi. Hän on kirjoittanut useita esseekokoelmia uskonnollisista teemoista, mutta häneltä on ilmestynyt myös oppikirjoja, humoristisia kirjoja sekä elokuvakäsikirjoituksia. Heinimäki on Kirkko ja kaupunki -lehden päätoimittaja.

Katleena Kortesuo on kriisiviestinnän kouluttaja, tietokirjailija ja yrittäjä. Kortesuo on aktiivinen blogissaan, ja hän on kirjoittanut ja toimittanut kymmeniä tietokirjoja. Vapaa-ajallaan Kortesuo harrastaa mm. keskiaikaa ja partiota.

Kaarina Hazard on vapaa kirjoittaja, journalisti ja näyttelijä. Hänet palkittiin Minna Canth -palkinnolla vuonna 2018.  Hazard on myös esiintynyt mm. Pressiklubi -tv-ohjelmassa sekä ollut yksi Pyöreä pöytä -radio-ohjelman keskustelijoista.