Nähdään ensi vuonna Runokuussa!

Kiitos kaikille kävijöille, esiintyjille ja yhteistyökumppaneille ihanasta Runokuu-festivaalista!  

Kahden pandemiavuoden jälkeen pääsimme jälleen kokemaan Runokuun paikan päällä, ja helteisellä viikolla Runokuu tavoittikin suuren joukon monenlaisen runouden ystäviä Tiivistämöllä erilaisten ohjelmanumeroiden äärellä. Tapahtumia riitti glitchfeminismistä puhetaidekonserttiin ja poeettisista performansseista aina monikieliseen iltaklubiin asti.  

Tänä vuonna myös lanseerattiin onnistuneesti Runokuun uusi ohjelmaosuus, Runokuu OFF, jossa lukuisat kirjallisuuskentän toimijat saivat järjestää omannäköistään ohjelmaa Runokuun puitteissa. OFF:issa Rosebud Sivullisen lavalla kuultiinkin esimerkiksi monipuolista runonlausuntaa, iso liuta runoilijahaastatteluja, pureva tietokirjaraati ja ekopoeettinen itkuruno. 

Avaamme ensi viikolla myös Runokuun kävijäkyselyn, jonka kautta voi antaa palautetta tämän vuoden festivaalista. Sen kautta saamme tärkeää tietoa Runokuun kävijöiden ajatuksista ja kokemuksista tulevaisuuden festivaalien ohjelmiston ja käytännön järjestelyjen kehittämistä varten. Kyselyn avulla myös kartoitamme esimerkiksi viestintämme toimivuutta. 

Nähdään ensi vuonna Runokuussa!

Kuva: black mödernism (Saara Tamminen)

Instagram