Nuori Voima: 2000-luku

Millaista runous oli kuumalla nollariluvulla? Viatonta? Entä 2020-luvun runous? Pilalla?

Mistä nyt kuhistaan kirjallisuuden foorumilla? Entä mitä kaikkien tulisi tietää László Krasznahorkaista? Tule Nuoren Voiman 2000-luku -numeron julkkariklubille ja ota selvää!

Ohjelmassa:

Edellisissä Nuoren Voiman julkkareissa debytoineet Kirjallisuuden jälkiviisaat (Jantso Jokelin, V.S. Luoma-aho, Katja Raunio) kokoontuvat jälleen yhteen. Lehden tämän hetken vakkarikirjoittajat puivat ajankohtaisuuksia päätoimittaja Vesa Rantaman johdolla. Onko sinulla mielessäsi aihe tai kysymys jälkiviisaille? Tai jonkinlainen kirjallisuuskentän kuuma peruna heitettäväksi? Lähetä se meille tällä lomakkeella! Paras kysymys palkitaan!

Vanhaa uutta ja uutta uutta runonluentaa nollarin kokemusasiantuntijoilta: ääneen pääsevät runoilijat Janika Haataja, Vilja-Tuulia Huotarinen, Eino Santanen ja Saila Susiluoto.

Runokuun opaalinhohtoiseen valokeilaan mahtuu tänä vuonna myös proosaa. Millainen kirjailija on László Krasznahorkai? Suuresta nykyunkarilaisesta keskustelevat runoilija Erkka Filander, päätoimittaja Johanna Osváth ja suomentaja Minnamari Sinisalo.

Sijainti

Permantosali, 1. krs
Tekstin talo
Lintulahdenkatu 3
Helsinki