Poetry Jam

Helsinki Poetry Connectionin Poetry Jam tuo Runokuu-festivaaleille jälleen säkenöivän illan täynnä lavarunoutta ja raikkaita performansseja teemanaan Sidos. Tapahtumassa kiedotaan yhteen runonsäikeitä, tähteyden teemoja ja törmääviä maailmoja.

Poetry Jam -lavalle nousevat seuraavat valovoimaiset esiintyjät:

Lauri Hei on Naantalissa syntynyt ja Kuopiossa työskentelevä kuvataiteilija ja runoilija, jonka minimalistisessa ilmaisussa visuaalisuus ja verbaalisuus kietoutuvat yhteen yllättävillä tavoilla.

Elsa Töllin Diiva räjähtää nurmikoksi (Otava 2023) on impulsiivinen ja herkkä runoelma estradiviihdyttäjän elämästä. Se on samalla myös maljannosto tekijänsä kymmenenvuotiselle esiintymisuralle. Luvassa on hersyvän dramatisoituja otteita teoksesta.

NIHKEE, eli Jonna Nummela, joka esittää uusia lava(rooli)runoja multi-instrumentalisti KO:MIn säestyksellä. Tekeillä oleva roolirunokokoelma Vantaanjoki kertoo isistä, isänmaasta, bdsm-seksistä ja jääkiekosta. Se sijoittuu yhteen nukkumalähiön kerrostalon rappukäytävään, jossa mikään ei ole traagista eikä luksusta vaan “ihan perus”.

Illan päätteeksi Jameilla on myös Sidos-teemainen kuratoitu Open Mic -osuus, johon valitaan etukäteen viisi runoilijaa. Jos haluat olla yksi heistä, laita rohkeasti viestiä otsikolla “Poetry Jam Open Mic”. Open Mic -osuuden esitysten pituus on max 5 minuuttia.

Tapahtuman tuottajina ja juontajina kimaltavat Sonja Kaisanlahti ja Elina Ortamo. Tapahtuma tuotetaan yhteistyössä Nuoren Voiman Liiton kanssa.

Hpc:n tapahtumissa ei hyväksytä minkäänlaista vihapuhetta tai syrjintää. Voit tutustua turvallisemman tilan periaatteisiimme täällä.

Yhteistyössä

Sijainti

Parvisali, 6. krs
Tekstin talo
Lintulahdenkatu 3
00530 Helsinki