Tanssiva karhu

Tule seuraamaan Yle Radio 1:n suoraa lähetystä, jossa esiintyvät Ylen Tanssiva karhu -runopalkinnon ehdokkaat ja paljastuu, mikä teos voittaa! Minna Joenniemen ja Pietari Kylmälän juontamassa illassa selviää myös Kääntäjäkarhun voittaja.

Vuoden 2022 Tanssiva karhu -ehdokkaat ovat Lina Bonden om er mamma & om mig (Förlaget), Anja Erämajan Olen nyt täällä metsässä (Wsoy), Silja Järventaustan Iltapäivä isolla kirjaimella (Teos), Olli Sinivaaran Puut (Teos), Pelle Romantiquen Konerunoja (Enostone) sekä Olli-Pekka Tennilän Lemmonommel (Poesia).

Pelle & Romantiks esiintyvät Tanssiva karhu -tapahtumassa (eivät Runomaratonin jälkeen, kuten aiemmin oli ilmoitettu!)

Tapahtuma järjestetään Tiivistämön salissa. Vapaa pääsy!

Katso esimerkit valloittavien ehdokkaiden esiintymisestä: https://yle.fi/aihe/a/20-10003045?fbclid=IwAR0-XCMm2LJZ-3JZXqVT5S8n7RrloAFT6r7KMIGJYTyu6U_IeVQnYEq-byY

Tanssiva karhu -ehdokkaita kuullaan myös 8.-13.8. Ylen Päivän mietelauseissa, ja heidän haastattelunsa löytyvät Yle Areenasta: https://areena.yle.fi/1-50554667?utm_medium=social&utm_campaign=areena-ios-share
HUOM! Torstaina 25.8. Suvilahdessa järjestetään tanskalaisen DAD-yhtyeen ulkoilmakonsertti. Tiivistämöön saapuminen onnistuu tällöin helpoiten Kalasataman eli kauppakeskus REDI:n puoleisesta päästä. Pysäköinti alueen lähellä on hankalaa. Kalasataman metroasemalta on Tiivistämöön vain 300 metrin kävely. Varaathan hiukan tavallista enemmän aikaa tapahtumaan saapumiseen.

Sijainti

Kaasutehtaankatu 1, 00580 Helsinki