Nuori/Voima -klubi: Möykky

Möykky-teemaisen Nuori/Voima -klubin kuraattoreina toimivat esitystaiteilijat Emilia Kokko ja Even Minn.

Esitystaiteisiin keskittyvässä iltaklubissa nähdään:

  • Jenni-Juulia Wallinheimo-Heimonen, jonka esitys Lomake kertoo rakenteellisesta väkivallasta, jolla vammaiset ihmiset opetetaan määrittelemään itsensä kelankestävästi
  • Markus Lindén, joka haluaa luoda tilaa erilaisille äänille ja soinneille. Hän soittaa esityksessään kitaraa puun oksalla tuottaakseen auringonvaloa muistuttavia ääniä
  • Tarleena Laakso ja Ronja Louhivuori, joiden esitystaideprojekti Underperformance – aliesitys keskittyy hitaaseen ja kokeilevaan työskentelyyn alisuorittamisen äärellä. Esitys tarkastelee alisuoriutumista monisyisenä psykologisena ja rakenteellisena ilmiönä, joka kytkeytyy muun muassa sukupuoleen, luokkaan ja (mielen)terveyteen. Projekti lähestyy alisuorittamista taiteellisena, sosiaalisena ja ekologisena praktiikkana sekä poliittisena fantasiana.
  • Nuori Voima -lehden debytantit Isa Hukka ja Iiris Laisi
  • Emilia Kokon haastattelu

Illassa esitellään myös Nuoren Voiman runoilijadebytantit 2020. Haastattelijoina toimivat Nuori Voima -lehden päätoimittajat Vesa Rantama ja Maaria Ylikangas.

Ohjelmaan on tullut muutoksia: Muusikkoduo Biitsi ei valitettavasti pääse esiintymään klubilla. Keskustelun sijaan klubilla haastatellaan Möykky-numeron vierailevaa päätoimittajaa Emilia Kokkoa. Ennakkotiedoista poiketen myös A.Rajamäen esitys on peruuntunut.

 

Liput Nuoren Voiman Liiton jäsenille 10 euroa ja muille 12 euroa.Iltaklubi on K-18, sillä tilassa on anniskeluravintola. Päivitys 14.8.: narikkamaksu 2€.

Iltaklubiin on ostettavissa ennakkoon 80 lippua. Voit seurata myös ilmaiseksi tapahtuman striimiä Facebookissa.

Suosittelemme ostamaan lipun ennakkoon jonottamisen välttämiseksi. Lipun voit ostaa milloin tahansa ennen tapahtuman alkua niin kauan kuin lippuja riittää. Liput voit ostaa 3.8. alkaen täältä. Saat vahvistuksen lipusta sähköpostiisi. Paikan päällä riittää, että näytät ovella saamasi vahvistuksen.

Muutamia lippuja on saatavilla myös ovelta, mikäli et voi hankkia lippua ennakkoon.

Ethän tule kipeänä tai vähääkään oireisena tapahtumaan. Ethän myöskään tule paikalle, jos olet koronaviruksen altistusketjussa. Tilaan otetaan reilusti alle puolet koko tilan kapasiteetista, jotta turvavälit voidaan säilyttää. Jos et pääsekään paikalle ja olet jo ostanut lipun, voit olla yhteydessä osoitteeseen 30.8.2020 mennessä. Lipun hinta on mahdollista palauttaa mahdollisissa koronaepäilyissä, altistustapauksissa ja sairaustapauksissa. Maksun palautus tapahtuu viimeistään kuukauden kuluttua tapahtumasta.

Koronatilanteen vuoksi keräämme myös yhteystiedot tapahtuman osallistujista maksun yhteydessä. Tietoja ei käytetä muuhun tarkoitukseen kuin yhteydenottoon mahdollisessa koronavirustapauksessa. Tiedot hävitetään festivaalin jälkeen.

Turvallisuusohjeemme ja turvallisemman tilan periaatteet

Yhteistyössä Tiivistämö ja Nuori Voima -lehti

Sijainti

Kaasutehtaankatu 1, 00540 Helsinki