Poetry Jam – Keho

Poetry Jam tulee taas! Tällä kertaa teemanamme on Keho, ja sitä manifestoivat illan kolme upeaa esiintyjää Sanni Purhonen, Pehmee ja kantaesitys Sooma, josta vastaavat lavarunoilijat Elsa Tölli ja Veera Milja. Levyjä soittaa DJ Berghollm. Jameilla on myös Keho-teemainen kuratoitu Open Mic -osuus, johon valitaan viisi runoilijaa. Mikäli haluat hakea Open Micciin, laita sähköpostia tuottaja Hanna Rentolalle () ja kerro millaisen runon haluaisit esittää. Runosi saa olla mitaltaan max 5 minuuttia.

Tapahtuman tuottavat Helsinki Poetry Connectionin aktiivit Hanna Rentola ja Aleksi Salmela. Vapaa pääsy! Tervetuloa!

Ovet avautuvat klo 18:30 ja tapahtuma alkaa klo 19:00. Tapahtuma myös striimataan, ja striimi on seurattavissa klubin Facebook-tapahtumassa. Iltaklubi on K-18, sillä tilassa on anniskeluravintola.

Iltaklubiin on varattavissa ennakkoon 80 lippua. Suosittelemme varaamaan paikan ennakkoon, ja varauksen voi tehdä tapahtumapäivää edeltävänä päivänä klo 23.59 asti. Varauksen voit tehdä täältä 3.8. alkaen. Saat vahvistuksen paikasta tai ilmoituksen, että olet jonossa.

Paikan päällä riittää, että ilmoittaudut ovella olevalla tiskillä nimelläsi. Tulethan paikalle ajoissa, sillä lunastamattomat paikat vapautetaan tapahtumapäivänä klo 19:30. Jos et pääsekään paikalle, vapautathan paikkasi mahdollisimman pian. Ilmoittautumisen voit perua ilmoittautumisen yhteydessä saamastasi linkistä, ja näin vapautat paikkasi seuraavalle.

Muutamia lippuja on saatavilla myös ovelta, mikäli et voi hankkia lippua ennakkoon.

Ethän tule kipeänä tai vähääkään oireisena tapahtumaan. Ethän myöskään tule paikalle, jos olet koronaviruksen altistusketjussa. Tilaan otetaan reilusti alle puolet koko tilan kapasiteetista, jotta turvavälit voidaan säilyttää. Koronatilanteen vuoksi keräämme yhteystiedot tapahtuman osallistujista ilmoittautumisen yhteydessä. Tietoja ei käytetä muuhun tarkoitukseen kuin yhteydenottoon mahdollisessa koronavirustapauksessa. Tiedot hävitetään festivaalin jälkeen.

Turvallisuusohjeemme ja turvallisemman tilan periaatteet täällä 

Yhteistyössä Tiivistämö, Helsinki Poetry Connection

Sijainti

Sörnäisten rantatie 22, 00540 Helsinki