Poetry Jam: Vuoropuheluja

Runokuu on täällä taas, ja sitä juhlistetaan myös Helsinki Poetry Connectionin ja Nuoren Voiman Liiton Poetry Jam -illassa Tiivistämöllä. Tarjolla on kattaus huikeita esiintyjiä, jotka lähestyvät sanataidetta herkullisen erilaisista näkö-, kuulo- ja tulokulmista. Illan aikana lavalle nousevat Kasper Salonen & Itäväylä Sound System, Nykypost, Marfa sekä Tania Nathan. Lisäksi esiintymässä nähdään lavarunoilija Jouni Tossavainen, jonka esityksen keskiössä on valokuvarunous.

Jameilla on myös Vuoropuheluja-teemainen kuratoitu Open Mic -osuus, johon valitaan viisi runoilijaa. Jos haluat olla yksi heistä, ota yhteyttä tuottaja Samppa Varikseen () ja kerro, millaisen runon haluat esittää. Open Mic -osuuden esitysten pituus on max 5 minuuttia.

Helsinki Poetry Connection ry:n tapahtumissa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita, jotka löytyvät HPC:n nettisivuilta. Emme hyväksy rasistista tai vähemmistöjä herjaavaa sisältöä.

Tapahtuman tuottaa ja juontaa Helsinki Poetry Connectionin aktiivi Samppa Varis.

Vapaa pääsy, tervetuloa!

Tapahtuman turvallinen osallistujamäärä on tämänhetkisillä ohjeilla 50 henkilöä jaettuna kahteen 25 henkilön lohkoon (päivitetty 18.8.). Ilmoittautuminen avautuu 9.8. tämän linkin kautta.

Huomioithan, että lippujono vapautetaan iltaklubeilla puoli tuntia alkamisen jälkeen, joten olethan ajoissa paikalla.

Tapahtumaa voi seurata myös striimattuna Facebook-tapahtuman kautta.

Yhteistyössä Helsinki Poetry Connection

Tutustuthan turvallisuusohjeisiimme tästä.

Sijainti

Kaasutehtaankatu 1, 00580 Helsinki