Sähkö-klubi

Jyväskylän monitaiteellinen klubiylpeys Sähkö vierailee Runokuu-kirjallisuusfestivaalilla pohtien aikaa ennen meitä, meidän aikaamme ja aikaa meidän jälkeemme. Se tarkkailee maailmaa, kieltä ja ihmisen kummallista käyttäytymistä sekä teleskoopilla että mikroskoopilla.

Esiintymässä Lauri Hei, Suvi Valli yhdessä Riitta Cankoçakin kanssa, Raisa Marjamäki, Asko Künnap ja Draama-Helmi. dj Harri Hertell tuo muassansa iltaa tahdittavan runomusiikkikokonaisuuden. Ennakkotiedoista poiketen Harri Hertellin esiintyminen on peruttu.

Päivitys 11.8. llan aikana nähdään myös virolainen runoilija Asko Künnap.

Päivitys 19.8. Ennakkotiedoista poiketen Eira Stenbergin esiintyminen on peruuntunut.

Ovet avautuvat klo 18:30 ja tapahtuma alkaa klo 19:00. Tapahtumaa voit seurata myös etänä Facebookin kautta. Iltaklubille on vapaa pääsy. Iltaklubi on K-18, sillä tilassa on anniskeluravintola.

Iltaklubiin on varattavissa ennakkoon 80 lippua. Suosittelemme varaamaan paikan ennakkoon, ja varauksen voi tehdä tapahtumapäivää edeltävänä päivänä klo 23.59 asti. Varauksen voit tehdä 3.8. alkaen täällä. Saat vahvistuksen paikasta tai ilmoituksen, että olet jonossa.

Paikan päällä riittää, että ilmoittaudut ovella olevalla tiskillä nimelläsi. Tulethan paikalle ajoissa, sillä lunastamattomat paikat vapautetaan tapahtumapäivänä klo 19:30. Jos et pääsekään paikalle, vapautathan paikkasi mahdollisimman pian. Ilmoittautumisen voit perua ilmoittautumisen yhteydessä saamastasi linkistä, ja näin vapautat paikkasi seuraavalle. Muutamia lippuja on saatavilla myös ovelta, mikäli et voi hankkia lippua ennakkoon.

Ethän tule kipeänä tai vähääkään oireisena tapahtumaan. Ethän myöskään tule paikalle, jos olet koronaviruksen altistusketjussa. Tilaan otetaan reilusti alle puolet koko tilan kapasiteetista, jotta turvavälit voidaan säilyttää. Koronatilanteen vuoksi keräämme yhteystiedot tapahtuman osallistujista ilmoittautumisen yhteydessä. Tietoja ei käytetä muuhun tarkoitukseen kuin yhteydenottoon mahdollisessa koronavirustapauksessa. Tiedot hävitetään festivaalin jälkeen.

Lue myös: Turvallisuusohjeemme ja turvallisemman tilan periaatteet

Yhteistyössä Keski-Suomen Kirjailijat, Tuli&Savu -runouslehti, Tiivistämö

Tapahtumaa tukevat Suomen Viro-yhdistysten liitto SVYL ja Viro-instituutti.

Sijainti

Kaasutehtaankatu 1, 00540 Helsinki