Runokuun sisäpihakierros – kutsu runoilijat käymään!

Runous saapuu sisäpihoille! Suomen Lausujain Liiton kiertävillä sisäpihakeikoilla kuullaan otteita vuoden 2019 runosadosta. Lukijoina ovat Suomen Lausujain Liiton Jarmo Heikkinen, Mirjami HeikkinenLauri Niskanen ja Maija-Liisa Ström. Runoilijavieraina Miira Luhtavaara ja Leena Sainio. Esitystä voi seurata parvekkeilta, talon pihalle avautuvista ikkunoista tai turvavälien päästä pihamaalla. Kaikki esitykset toteutuvat lauantaina 22.8. klo 16-18.

Voit myös kutsua esityksen kotikulmillesi! Mikäli innostuit ja taloyhtiösi piha olisi mielestäsi sopiva esityspaikka, voit tehdä hakemuksen seuraavasti:

  1. Ota kuva tai kuvia sisäpihasta
  2. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen  heinäkuun loppuun mennessä ja kerro missä osoitteessa ja kaupunginosassa sisäpiha sijaitsee sekä lähetä kuva. Kerro myös mikäli sisäpihalla on jotain erityistä, vaikkapa paljon parvekkeita tai esiintymiskoroke
  3. Jos tulet valituksi, kysy lupa taloyhtiöltäsi sisäpihakeikkaan. Huomioithan, että keikalla käytetään pienimuotoista äänentoistoa jos tilanne sen sallii. Jos sisäpiha on suuri, keikkoja voi olla useammassa kohtaa sisäpihaa.

Tervetuloa mukaan!

Yhteistyössä Suomen Lausujain Liitto