Tietokirjaraati

Tietokirjailijat ottavat mittaa toisistaan! Tietokirjaraadissa kilpailijat lukevat otteita teoksistaan ja pyrkivät voittamaan puolelleen raadin ja yleisön. Mittelössä ovat mukana ovat kirjailijat Janne Käpylehto, Mikko Mattlar ja Tiina Sarja. Käpylehto puolustaa teostaan Auringosta sähköt kotiin, kerrostaloon ja yritykseen (Into 2016), Mattlar teostaan Synteettinen Suomi (Svart Publishing 2019) ja Tiina Sarja teostaan Minne sähkö meni? (Kustannus Mäkelä 2020, tehty yhdessä Mikko Posion ja Henna Ryynäsen kanssa).

Tapahtumassa ankaraa, mutta ehdottoman leikkimielistä tuomarinvaltaa käyttävät näyttelijä Kaarina Hazard, graafinen suunnittelija Kasper Strömman sekä viestintäasiantuntija Katleena Kortesuo. Juontajana tapahtumassa on kriitikko Vesa Rantama.

Tilaisuuden turvallinen osallistujamäärä on 30 henkilöä (muokattu 10.8.), mutta tapahtumaa voit seurata myös etänä Facebookin kautta.

Paikkoja ei voi valitettavasti varata ennakkoon. Keskustelu järjestetään Oodin 3. kerroksessa. Ethän tule kipeänä tai vähääkään oireisena tapahtumaan. Ethän myöskään tule paikalle, jos olet koronaviruksen altistusketjussa. Lue turvallisuudesta Runokuun tapahtumissa ja turvallisemman tilan periaatteemme täältä.

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Runokuu ja Suomen tietokirjailijat ry. Tapahtumaa tukee Tietokirjallisuuden edistämiskeskus. Yhteistyössä Oodi.

Sijainti

Töölönlahdenkatu 4, 00100 Helsinki