Runokuun lipunmyynti alkaa 1.8. – uutuutena festaripassi!

Runokuun kolme upeaa iltaklubia ovat pääsymaksullisia, tapahtumien lipunmyynti alkaa 1.8. ja jatkuu aina niin pitkään kuin lippuja riittää. Tänä vuonna tarjolla on myös uusi Runokuu-festaripassi, joka kattaa kaikki kolme tapahtumaa edullisempaan yhteishintaan. Yhteislippu on myynnissä rajatun ajan 1.-18.8.2024. Festaripassin voit ostaa täältä.

Runokuun lippukauppa löytyy täältä

Sekä yksittäiset klubiliput että festaripassi ovat NVL:n jäsenille edullisempia – NVL:n jäseneksi on helppo liittyä osoitteessa https://nuorenvoimanliitto.fi/liity. Jäsenenä saat alennusta myös kursseistamme, arvostelupalvelustamme sekä Nuori Voima -lehden tilauksesta. Lisäksi pääset hyödyntämään jäsenetujamme mm. monissa kirjakaupoissa ja teattereissa.

Tervetuloa klubeille!

Monitaiteisen festivaalin Runojazz-iltama 22.8. tarjoilee kattauksen genrerajoja venyttelevää jazzin ja runon kanssakäymistä. Laulaja-säveltäjä Josefiina Vannesluoman ja pianisti Mikael Myrskogin duo Josefiina Vannesluoma & The Mortal Lease tulkitsee Emily Whartonin satavuotiaiden runojen hurmosta.

Esitysrunouden ja runoesitysten rajoja venyttelevä Poetry Mixtape -ilta 24.8. tuo lavalle ainutkertaisia esitystaideteoksia ja runoutta kiinnostavilta kansainvälisiltä nimiltä. Lavalla kollektiivi Hast x Kajo x Räty x Vallila, Iiris Laisin ja kumppaneiden Lemmestä lemmelle sekä runoilijat Anja Erämaja, Jere Vartiainen, Orane Thibaud (Kanada) sekä Fatemeh Ekhtesari (Iran/Norja).

Runokonsertti Seikka käsittelee 25.8. myyttiä, sotaa ja kohtaamista, ja se punoutuu esiin lausutuista runoista ja improvisoidusta musiikista. Seikkaa kuratoi säveltäjä Olli Moilanen yhteistyössä Nuoren Voiman Liiton kanssa. Lavalla muusikot Olli Moilanen, Libero Mureddu ja Teemu Mustonen sekä runoilijat Veera Antsalo, Yevgeniy Breyger (Ukraina), Milka Luhtaniemi ja Suvi Valli.

Myös yhteistyössä Espoon Cinén kanssa Kino Tapiolassa järjestettävä näytös Mika Taanilan ja Harry Salmenniemen elokuvasta Epäonnistunut tyhjyys vaatii pääsylipun, lipunmyynti tapahtuu Espoon Cinén lipunmyynnin kautta. Liput tulevat myyntiin tiistaina 6.8.2024 osoitteessa espooncine.fi.

Laajalti pääsymaksutonta ohjelmaa

Runokuun ohjelmistoon kuuluu laajalti maksutonta ohjelmaa. Muun muassa Keskustakirjasto Oodissa järjestettäviin kirjallisuuden ajankohtaisia ulottuvuuksia käsitteleviin keskusteluihin on vapaa pääsy. Tekstin talolla on samaten mahdollista nauttia tasokkaasta runous- ja kirjallisuusohjelmasta maksutta. Tarkemmat tiedot Runokuun maksuttomasta ohjelmistosta löydät täältä.

Akkreditoinnit

Olemme varanneet medialle erän festivaalipasseja. Lippupyynnöt pyydämme lähettämään Runokuun viestintään osoitteisiin ja .