Koettelevan kirjallisuuden klubi

Koettelevan kirjallisuuden klubi on Nuoren Voiman Liiton uusi kirjallisuustapahtumien sarja, jossa kirjallisuus kohtaa monet esittämisen tavat. Klubilla käydään perusteellista kirjallisuuskeskustelua, nähdään uusia esityksiä sekä kuullaan kirjallisuuskentän vaihtoehtoisia ääniä. Koettelevuuden voi ymmärtää monella tavalla: esimerkiksi kirjallisuuden lajien ja muotojen, kirjallisen ajattelun ja affektien, kirjallisen teoksen, tekijän, vastaanottajan tai kuvattavien hahmojen identiteettien, kirjallisuuden poliittisen roolin tai vastaanottajien ennakko-oletusten ja lukuasentojen koettelemisena.

Klubi nähdään Tiivistämöllä 26.8. klo 19 alkaen (ovet klo 18.30) . Klubilla nähdään J.P. Sipilän videorunoutta ja Minna-Kaisa Kallisen esitys Väkevä neste sekä keskustellaan Tiina Lehikoisen ja Maarit Mustosen kanssa. Illan löyhänä teemana on kuvan ja kirjoituksen suhteen tutkiminen. Tämänkertaisen klubin ovat kuratoineet kirjailijat Maria Matinmikko ja Taneli Viljanen, ja he myös juontavat illan.

Klubin sisäänpääsymaksu on NVL:n jäsenille 4 euroa ja muille 5 euroa. Iltaklubi on K-18, sillä tilassa on anniskeluravintola.  Tapahtuma myös striimataan Facebookiin, striimi katsottavissa maksutta täältä.

Päivitys 14.8.: narikkamaksu 2€.

Iltaklubiin on ostettavissa ennakkoon 80 lippua. Suosittelemme ostamaan lipun ennakkoon jonottamisen välttämiseksi. Lipun voit ostaa milloin tahansa ennen tapahtuman alkua niin kauan kuin lippuja riittää. Lipun voit ostaa täältä 3.8. alkaen. Saat vahvistuksen lipusta sähköpostiisi. Paikan päällä riittää, että näytät ovella saamasi vahvistuksen.

Muutamia lippuja on saatavilla myös ovelta, mikäli et voi hankkia lippua ennakkoon.

Ethän tule kipeänä tai vähääkään oireisena tapahtumaan. Ethän myöskään tule paikalle, jos olet koronaviruksen altistusketjussa. Tilaan otetaan reilusti alle puolet koko tilan kapasiteetista, jotta turvavälit voidaan säilyttää. Jos et pääsekään paikalle ja olet jo ostanut lipun, voit olla yhteydessä osoitteeseen 30.8.2020 mennessä. Lipun hinta on mahdollista palauttaa mahdollisissa koronaepäilyissä, altistustapauksissa ja sairaustapauksissa. Maksun palautus tapahtuu viimeistään kuukauden kuluttua tapahtumasta.

Koronatilanteen vuoksi keräämme myös yhteystiedot tapahtuman osallistujista maksun yhteydessä. Tietoja ei käytetä muuhun tarkoitukseen kuin yhteydenottoon mahdollisessa koronavirustapauksessa. Tiedot hävitetään festivaalin jälkeen.

Turvallisuusohjeemme ja turvallisemman tilan periaatteet

Yhteistyössä Tiivistämö.

Sijainti

Kaasutehtaankatu 1, 00540 Helsinki