Poetry Mixtape

Tervetuloa Poetry Mixtapeen!

Illassa nähdään esimerkiksi kiinnostava ensiesitys: Kutisevat neitsyet on koronakeväällä 2020 perustettu elektropostpunkbändi. Yhtye tulkitsee Laura Lindstedtin jo pitkään loppusuoralla ollutta kirjallisuustieteen väitöskirjaa (2003–2021). Lavalla esiintyvät Rotten Loora, Oren Petraskål ja Hani Satyainen (jäsenet tunnetaan myös nimillä Laura Lindstedt, Petra Lampinen ja Satu Järvinen).

Illassa nähdään myös tämän vuoden Tanssiva karhu -palkintoehdokas Rosanna Fellman, joka esittää runojaan teoksestaan  Strömsöborna. Niin ikään lavalla nähdään Tanssiva karhu -ehdokkaana viime vuonna ollut Jere Vartiainen, joka lukee teoksestaan Minuus | Miinus. Luvassa on myös Olli Aarnin veden, lumen ja jään olomuotoja käsittelevä ääniruno. Lisäksi runoilija Jyrki Kiiskinen esittää omia runojaan sekä Tua Forsströmin runoja. Ennakkotiedoista poiketen Tua Forsström ei pääse paikalle, mutta Jyrki Kiiskinen esittää heidän runojensa vuoropuhelun.

(Lisätty 11.8.) Illan aikana nähdään myös latvialaiset runoilijat Marija Luīze Meļķe, Kirils Ēcis, Aivars Madris, Anna Auziņa ja Elvīra Bloma. Esiintymässä on myös Berliinissä asuva skotlantilainen runoilija Jane Flett.

Illan runojuontajana on Sirpa Kyyrönen, joka esiintyy ja vie iltaa eteenpäin Nimesi on Marjatta -kokoelman runojen kanssa. Mixtape-hengessä musiikkia soittaa dj flâneuse.

Päivitys 29.8. Ennakkotiedoista poiketen Kári Tuliniuksen esiintyminen on valitettavasti peruuntunut.

 

Tapahtumaan myydään 80 lippua ja tapahtuma myös striimataan ilmaiseksi Facebookiin. Liput 10/12 € (10 € NVL:n jäsenille, 12 € muille). Suosittelemme ostamaan lipun ennakkoon jonottamisen välttämiseksi. Lipun voit ostaa milloin tahansa ennen tapahtuman alkua niin kauan kuin lippuja riittää. Osta lippusi täältä 3.8. alkaen. Saat vahvistuksen lipusta sähköpostiisi. Paikan päällä riittää, että näytät ovella saamasi vahvistuksen.

Muutamia lippuja on saatavilla myös ovelta, mikäli et voi hankkia lippua ennakkoon. Iltaklubi on K-18, sillä tilassa on anniskeluravintola. Päivitys 14.8.: narikkamaksu 2€.

Ethän tule kipeänä tai vähääkään oireisena tapahtumaan. Ethän myöskään tule paikalle, jos olet koronaviruksen altistusketjussa. Tilaan otetaan reilusti alle puolet koko tilan kapasiteetista, jotta turvavälit voidaan säilyttää. Jos et pääsekään paikalle ja olet jo ostanut lipun, voit olla yhteydessä osoitteeseen 30.8.2020 mennessä. Lipun hinta on mahdollista palauttaa mahdollisissa koronaepäilyissä, altistustapauksissa ja sairaustapauksissa. Maksun palautus tapahtuu viimeistään kuukauden kuluttua tapahtumasta.

Koronatilanteen vuoksi keräämme myös yhteystiedot tapahtuman osallistujista maksun yhteydessä. Tietoja ei käytetä muuhun tarkoitukseen kuin yhteydenottoon mahdollisessa koronavirustapauksessa. Tiedot hävitetään festivaalin jälkeen.

Turvallisuusohjeemme ja turvallisemman tilan periaatteet

Yhteistyössä Tiivistämö. Riga Experimental Poetry Groupin matkaa on tukenut Nordic Culture Point ja Latvian suurlähetystö. Olli Aarnin esitystä tukee Taike.

Sijainti

Sörnäisten Rantatie 22, 00540 Helsinki