Poetry Mixtape

Tervetuloa Poetry Mixtapeen!

Illassa nähdään esimerkiksi kiinnostava ensiesitys: Kutisevat neitsyet on koronakeväällä 2020 perustettu elektropostpunkbändi. Yhtye tulkitsee Laura Lindstedtin jo pitkään loppusuoralla ollutta kirjallisuustieteen väitöskirjaa (2003–2021). Lavalla esiintyvät Rotten Loora, Oren Petraskål ja Hani Satyainen (jäsenet tunnetaan myös nimillä Laura Lindstedt, Petra Lampinen ja Satu Järvinen).

Illassa nähdään myös Tanssiva karhu -palkintoehdokas Rosanna Fellman, sekä toinen Tanssiva karhu -palkintoehdokas Jere Vartiainen, joka lukee teoksestaan Minuus | Miinus. Luvassa on myös Olli Aarnin veden, lumen ja jään olomuotoja käsittelevä ääniruno sekä improvisoitua runoutta esittävä islantilais-suomalainen runoilija Kári Tulinius.

Lisäksi runoilijat Jyrki Kiiskinen ja Tua Forsström esiintyvät yhdessä. Illan runojuontajana on Sirpa Kyyrönen, joka esiintyy ja vie iltaa eteenpäin Nimesi on Marjatta -kokoelman runojen kanssa. Mixtape-hengessä musiikkia soittaa dj flâneuse.

Päivitys 12.8.: Tilaisuuden turvallinen osallistujamäärä ilmoitetaan elokuussa. Myös tapahtuman lipunmyynti avautuu elokuussa. Liput 10/12 €.

Yhteistyössä Tiivistämö. Olli Aarnin esitystä tukee Taike.